Vizier op volleybal

 

Nynke Oud verlengt bij VC Wiesbaden

VoV, 05-05-2019. 5:40 uur. Spelverdeelster Nynke Oud zal ook in het volgende seizoen de kleuren van VC Wiesbaden verdedigen. Zij tekent voor nog een jaar bij de Bundesligaclub en begint dan aan haar tweede seizoen.

“Ik wilde graag in Wiesbaden blijven, omdat dit voor mij de ideale club is om me verder te ontwikkelen. Ik voel me heel erg op mijn plaats hier. De club, de mensen, de stad, de sfeer bij de thuiswedstrijden, het is allemaal geweldig.  Ik ben er trots op nog een jaar voor VCW te mogen spelen en ik verheug me nu al op het volgende seizoen.”

Nynke Oud, in Nederland eerder uitkomend voor VC Sneek, is met haar 1,87 meter een van de grootste spelverdeelsters in de Bundesliga. Waardoor ze onder andere blokkerend haar puntjes meepakt. Afgelopen seizoen kreeg ze in 18 wedstrijden 20 blokpunten op naam.

“Nynke is er gemotiveerd en ijverig en heeft een positieve uitstraling, waarmee ze in de wedstrijden erg belangrijk is voor het team” is VCW trainer Christian Sossenheimer lovend over haar. Afgelopen seizoen heeft ze haar kunnen meer dan eens bewezen, we hopen dat ze nu de volgende stap kan maken. We vinden het als club / team belangrijk om met een spelverdeelster, zij is wel de regisseuse binnen de lijnen, verder te gaan. We zijn dan ook blij dat we Nynke hebben kunnen behouden”

gh @ VoV, bron website VC Wiesbaden. Archieffoto.