Vizier op volleybal

 

OBEG Donitas ging dagje uit naar Meijel

VoV, 06-02-2019. 5:40 uur. Zondag 3 februari: de dag dat de stichting een uitje naar het o zo verre Meijel mocht maken. Voordat we op pad konden gaan, werden door Chef Joop nog even een keer de regels herhaald:

  • Regel 1: Niet aan de ramen likken
  • Regel 2: Gordel om
  • Regel 3: Als je moet plassen, steek je je hand op
  • Regel 4: Er moet uit volle borst worden meegezongen met hitjes.
    In dit laatste is Woet erg goed, we hebben zijn optreden in het busje opgestuurd als auditie voor DanceSing.

Onderweg stond er ook nog een bezoekje aan de la Place op de planning. Zelfs de begeleidingsauto van Erwin wist zonder de verkeerde afslag te pakken de la Place te halen. Nu de stichting weer compleet was, kon het laatste stuk naar Meijel afgelegd worden.

Eenmaal in de sporthal aangekomen, werden we onthaald met persoonlijke hitjes van de Peelpush speelsters. Dit bleef door de stichting natuurlijk niet onopgemerkt en Ottevanger zette de dansjes dan ook lekker in. Aan de dansjes kan het in ieder geval niet hebben gelegen… Tijdens de wedstrijd hadden wij onze hoop gevestigd op Rita en haar ratel, maar helaas bleef het angstvallig stil. Hetzelfde geldt voor ons antwoord op het spel van Peelpush. Coach Erwin zette nog wat jokers in door mensen van positie te wisselen, maar helaas mocht dit niet baten. Kortom weer genoeg leerpunten voor de komende wedstrijd.

Zoals elk gezellig dagje uit met de stichting kon natuurlijk een bezoekje aan de Mac niet ontbreken. De lekkere hapjes en drankjes maakten ons klaar voor de lange terugreis en met ‘brandend zand’ uit de speaker was het weer tijd voor de Woet show en waren we zo weer in Groningen. Waar deze week weer hard getraind gaat worden om er zaterdag weer met z’n allen te staan.

Aankomende zaterdag staan we in onze eigen vertrouwde Struikhal tegenover VoCASA uit Nijmegen. De promovendus uit de 1e divisie staat op dit moment met een wedstrijd meer op de eerste plaats. Deze meiden hebben ons in de uitwedstrijd al laten zien dat ze wel kunnen volleyballen, met 2-3 winst voor ons was dit een erg spannende wedstrijd. Zaterdag gaan wij er alles aan doen om de punten in Groningen te houden en hopen dan weer op de support van ons fantastische publiek! Neem allemaal je ratel mee en help de stichting naar de overwinning!  Hup geel, hup blauw, Huuuutsss!

gh @ VoV, Verslag Donitas Dames 1.

PS: In Meijel werd het 3-0 voor Peelpush.