Vizier op volleybal

 

OBEG Donitas ten onder in Assen

VoV, 08-10-2019. 18:00 uur. Het was weer zaterdag! We mochten dit weekend spelen tegen een ander team uit het noorden, namelijk Sudosa. Met een aantal oud – Sudosa speelsters in onze gelederen, wilden we deze wedstrijd graag winnen.

De eerste set verliep niet zo als het moest gaan met veel eigen fouten. De set ging daardoor ook snel naar Sudosa met 25-10.

We gingen met frisse moed de 2e set in. Met wat minder eigen servefouten ging we gelijk op in deze set. Met een achterstand van 23-20 wist Anouk de Haan met een paar hele mooie serves ons op een gelijke stand te zetten. Helaas lukte het ons net niet om de set binnen te slepen. Deze set verloren we met 25-23.

Op naar set 3. We gingen er alles aan doen om er een vijfsetter uit te halen. Ook de derde set begonnen we vol enthousiasme en met mooie rally’s. Helaas wisten we deze set niet binnen te harken en verloren we de laatste set met 25-20.

Op naar volgend weekend waar we het op gaan nemen tegen de meiden van Voltena uit Werkendam. We hopen jullie te zien in Geel-Blauwe kleren! #hupgeel#hupblauw#hupppp!

gh @ VoV, verslag van Donitas Dames 1. Foto Jan van den Noort.