Vizier op volleybal

 

Orion H2 krijgt de kip rouw op het dak!

VoV, 12-02-2018. 9:49 uur. Seesing Personeel Orion heren 2 kreeg in Barneveld de kip rouw op zijn dak door tegen een 3-1 nederlaag aan te lopen.

Net als vorig seizoen werd de wedstrijd in Barneveld er eentje waarin er meerdere spelers een off-day gereserveerd hadden. Er was simpelweg een gebrek aan inzet en lef. Waar de tegenstander vrijuit speelde, werd de nederlaag een feit doordat er teveel zogenaamde reeks fouten werden gemaakt. Maakte de ene ze niet, dan de andere weer wel. Mede daardoor werd het een utopie om aanspraak te maken op de winst. De gastheren deden dat duidelijk wel en gingen er terecht met de zege vandoor. We mochten achteraf content zijn met een punt.

We hebben een aantal weken de tijd om de wonden te likken, en dat is misschien maar goed ook. Zaterdag 10 maart a.s. wacht alweer de volgende uitdaging, dan komt Vives uit bezoek. Deze promovendus draait meer dan lekker mee en bezet momenteel een derde plek op 11 punten afstand. We verwachten weer een enerverend potje, net als de wedstrijd in IJsselstein. Komt dat zien!

SSS H2 – Seesing Personeel | Orion H2 uitslag 3-1, setstanden 25-22, 28-30, 25-22 enĀ  25-19.

gh @ VoV, verslag van Marco Buiting, Orion Heren 2.