Vizier op volleybal

 

PDK met 4 jongensteams naar finale NOJK

VoV, 19-02-2018. 6:30 uur. De Huizer volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen heeft een uiterst succesvolle halve  finale dag gehad op het NOJK. Maar liefst 4 teams wisten zich te plaatsen voor de finaledag  welke op zaterdag 31 maart aanstaande wordt gehouden.

Prima Donna Kaas Huizen begon met 8 teams aan de voorronde van het NOJK. Twee teams   overleefden de voorronde niet: Meisjes B en Meisjes C.  De overgebleven 6 teams begonnen met goede moed aan de halve finaledag. Helaas hadden  het Meisjes A en Meisjes CMV team teveel tegenstand; zij wisten niet door de pouleronde heen  te komen.

 

Bij de jongens categorieën wisten de teams van Prima Donna Kaas Huizen zich wel met succes  voor de finaledag te plaatsen. Jongens B kwalificeerden zich rechtstreeks voor de finaledag door  poulewinnaar te worden. Jongens A werd 3e maar won in de kruisfinale van VVH uit Harderwijk met 2-1.

Jongens C eindigde na drie gelijke spelen op een 3e plaats in de poule. De kruisfinale tegen  Spaarnestad werd een thriller. Huizen verloor de eerste set maar vocht zich in de 2e set langs  Spaarnestad. In de 3e set was Spaarnestad gebroken en via een 15-5 kon de overwinning gevierd worden.

De jongste CMV-telgen van Prima Donna Kaas Huizen werden gedeeld eerste in de poule maar  werden wel veroordeeld tot het spelen van een kruisfinale. Hierin werd tegenstander Taurus  met een overtuigende 2-0 verslagen, het halen van de finaledag was daarmee afgedwongen.

Met de 4 jongens teams is Prima Donna Kaas Huizen de enige club die in alle jongens  categorieën met een team is vertegenwoordigd. Een ongekend succes voor deze verening!

gh @ VoV, persbericht Prima Donna Kaas Huizen. Foto ‘s  PDK Huizen