Vizier op volleybal

 

Rabobank Zaanstreek hoofdsponsor Zaanstad

VoV, 08-09-2018. 6:12 uur.  Met de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract door Ariënne Kooter, directievoorzitter Rabobank Zaanstreek en Harmannus Kruizinga, voorzitter Stichting Topvolleybal Zaanstad, werd de verlenging van de ondersteuning door Rabobank Zaanstreek voor drie jaar bezegeld.

Het past goed bij Rabobank Zaanstreek om topsport en talentontwikkeling in de regio te ondersteunen en te stimuleren. Enerzijds komt dat tot uiting in de gestage ontwikkeling van het eerste herenteam van Zaanstad dat aanstaand seizoen voor het tweede jaar op het hoogste niveau in de eredivisie speelt. Anderzijds is daarin de Rabobank Volleybalschool belangrijk. De Rabobank Volleybalschool is een initiatief van VV Zaanstad om regionale talenttrainingen op zondag te organiseren voor jeugd uit de Zaanstreek en omstreken die de ambitie hebben om extra te trainen en zich verder te ontwikkelen.

Harmannus Kruizinga was zeer content met de verlenging: “De ondersteuning door Rabobank Zaanstreek is voor ons een goede basis om voort te bouwen op dat wat we bereikt hebben. Het eerste herenteam is daarbij als vlaggenschip het meest zichtbaar. In de slipstream wordt aan een continue verbetering en professionalisering gewerkt, wat onder andere tot uiting komt in een groeiend aantal leden bij de vereniging. We zijn Rabobank Zaanstreek zeer dankbaar in het gestelde vertrouwen en zullen blijven werken aan continuïteit en groei.”.

gh @ VoV.  Persbericht: VV Zaanstad, foto Eric Visch.