Vizier op volleybal

 

VCO Schwerin zoekt beachvolleybal trainer

VoV, 08-09-2018. 12:35 uur.  Het Olympisch deelstaat steunpunt VCO in Schwerin is op zoek naar een full–time trainer/trainster voor het onderdeel beachvolleybal. De functie is voor 40 uur per week.  Verder gelden de volgende algemene eisen:

*Assistentie verlenen in de vereniging op brede volleybalbasis.  *Goede sociale eigenschappen en een teamplayer zijn.  *Praktijkervaring als trainer in competitieve sporten en het geven van verenigingstrainingen. *Begeleiding van de teams bij toernooien. *Sterk gemotiveerd, erg gedreven en flexibel.

Uiteraard dient u te beschikken over de juiste Nederlandse VT diploma ’s voor beachvolleybal, die vergelijkbaar zijn met de Duitse  ‘A – Lizenz’  Beachvolleybal.

De voornaamste taken van de trainer/ trainster zullen zijn:

*Trainingen geven aan meisjes / dames in de leeftijdscategorie van U12 tot en U20. Zowel in de zaal als op het zand.

*Plannen van trainingen en wedstrijden,  alsmede de evaluatie ervan nadien.  Coaching van de teams verzorgen tijdens de wedstrijden. Alsmede het helpen bij de voorbereiding en het organiseren van toernooien.

*Het coördineren van de waarnemingen binnen het beach kader van het Steunpunt VCO Schwerin.

*Medewerking verlenen aan het doorontwikkelen van het Steunpunt concept.

*Assistentie verlenen bij het opleiden van volleybaltrainers en begeleiders.

*Samenwerking met de andere trainers van het VCO Steunpunt, waar totaal 9 trainers werkzaam zijn.

Indien u,  voordat u wilt solliciteren nadere informatie over deze functie wilt,  kunt u zich richten tot Bart – Jan van der Mark, die reeds als trainer aan VCO Schwerin, dat in de tweede Bundesliga uitkomt, verbonden is. Zijn mailadres is bartjanmark@hotmail.com  Niet te lang wachten, want de sollicitatieprocedure sluit per 14 september aanstaande. Bellen kan ook 04915 11 69 62 581

Rechtstreeks solliciteren kan natuurlijk ook, mail uw volledige volleybal CV naar evers@osp-mv.de  zijnde het mailadres van de heer M. Evers, die contactpersoon inzake deze vacature bij ‘Olympiastützpunkt m-v / Schwerin’ is.

Om vergissingen, onbedoelde foute vertalingen en mogelijke onduidelijkheden uit te sluiten hebben we hieronder de volledige advertentie in het Duits opgenomen.

gh @ Vizier op Volleybal.