Vizier op volleybal

 

Reflex heeft H1-selectie voor volgend seizoen bijna rond

VoV, 02-08-2022. 4:25 uur. Reflex Heren 1, uitkomend in de Topdivisie, heeft een mooie mix van ervaring en jonge talenten in de selectie voor het seizoen 2022-2023.

Naast de ervaren spelers Erik Huisken en Thomas Botter op midden komt Matias Tiemersma over van Heren2. Vanuit Heren 2 komt verder het 16-jarige talent Lukas Sleurink over als passer-loper. De passer-lopers worden aangevuld door Job Wilts die overkomt van SVI Zwolle en Thijs Schunselaar, die afgelopen seizoen nog de kleuren van Olhaco Hoogeveen verdedigde.

De diagonalen waar Reflex Heren 1 de competitie mee ingaat zijn Laurens Kamphuis die ondanks zijn jonge leeftijd al enkele jaren de kleuren van Reflex verdedigt en Yvo Lunsing die eerder al in heren 2 van Reflex heeft gespeeld en na een korte tussenstop bij SVI Zwolle weer terug is gekeerd.

Als spelverdeler zal Chiel Mecklenfeld de lijnen uit gaan zetten in het veld, hij speelde afgelopen seizoen nog bij Side Out. Vooralsnog aangevuld met een 2e spelverdeler uit Reflex Heren 2, maar mocht er nog een spelverdeler zich melden de komende periode dan is hij welkom om mee te trainen.

Erik Huisken zal de rol op zich nemen van trainer/coach waarbij hij geassisteerd wordt door oude bekende bij Reflex Henk Gootjes. Onder leiding van Erik Huisken kiest Reflex Kampen er bewust voor om talentvolle eigen jeugd mee laten trainen.

Erik Huisken: “Er lopen een aantal leuke spelers met potentie rond binnen Reflex, die verdienen het om veel trainingsuren te maken en zich optimaal te kunnen ontwikkelen” en hij vervolgt “We zijn nog wel dringend op zoek naar een goede libero, we zijn met enkele spelers in gesprek en hopen dan ook de komende weken de selectie hiermee te kunnen complementeren.

gh @ VoV, bron persbericht Reflex Kampen via Gerben Schouten.