Reflex pakt de winnende draad weer op

VoV, 04-11-2019. 12:00 uur.  Zalsman Reflex trad zaterdagavond aan tegen Draisma Dynamo H2. Op voorhand een niet te onderschatten tegenstander, met veel jonge talenten die op de deur kloppen bij het 1e team uit Apeldoorn.

In de eerste set speelde Dynamo een alles-of-niks spelletje en dat pakte goed uit, ze pakten een voorsprong en waren dominant met goede services en scores. Lang ging deze set gelijk op maar won Reflex uiteindelijk met 27-25.

De 2e set kende een heel ander verloop, met sterk serveerwerk van Erik Huisken en prima scores op alle posities, werd Dynamo ruimschoots op achterstand gezet, 25-14. De 3e set werd er gestart met Friso Buiter op de plaats van Niels van Beek en speelde een prima wedstrijd. Veel goede blokkeeracties van de middenmannen en puik verdedigingswerk in het achterveld door de passer/lopers sierden deze set.

Wessel van Lunzen zweepte de ploeg op en nam een groot deel van de punten voor zijn rekening. Deze laatste set eindigde met 25-20. Hierdoor won Reflex de wedstrijd met 3-0 en gaf de competitie een goed vervolg na een geslaagde bekerronde van vorige week.