Vizier op volleybal

 

Reflex verliest thuis met 0-3 van Orion H2

VoV, 24-01-2023. 6:17 uur. Na een 3-0 verlies vorige week in Hengelo zijn we gebrand om punten te pakken deze week. De basisopstelling van deze week is als volgt: Chiel als spelverdeler, Yvo als diagonaal, Job en Thijs als passer/lopers, Erik en Thomas als middens en Sandor als Libero.

De eerste set hadden we het meteen lastig met een paar mooie serveseries van Orion waarmee we al vroeg op achterstand kwamen. Zelf konden we geen weerstand geven dus eindigde deze set helaas in verlies: 19-25

In de tweede set stonden we wederom heel snel onder druk van de tegenstander en maakten daarin heel veel eigen fouten. We konden wederom niks in brengen tegen het goed volleyballende Orion Heren2. Daarom werd ook deze set verloren met een stand van: 12-25

In de derde set wilde trainer/ coach Henk Gootjes wat anders proberen en wisselde daarom Lukas in het veld voor Job. Deze set konden we beter bij blijven in het begin, we konden eindelijk wat volleybal van onze kant laten zien. We blijven lang gelijk op gaan en halverwege deze set komt er een dubbele wissel: Sam in het veld voor Chiel, En Job in het veld voor Yvo.

We maakte zelf minder fouten en bleven nog steeds bij tot een stand van 23-23. Maar met een ace van Orion en wij die daarna niet ons puntje kunnen maken werd de eindstand van deze set 23-25 en 0-3 in het voor deel van Rensa Family Orion.

Op de ranglijst bezet Reflex nu de tiende positie met 10 punten uit 13 wedstrijden en is Orion Heren 2 zevende met 20 punten uit 11 wedstrijden.

Komende zaterdag hebben we een leuke wedstrijd tegen de koploper van de Topdivisie: AVV Keistad, om 19:45 uur in Amersfoort.

gh @ VoV, verslag door Thijs Schunselaar, Reflex Heren 1. Foto Reflex.