Reflex wint met maar 8 spelers van Orion 2

VoV, 11-10-2021. 12:51 uur. Afgelopen zaterdag speelden de mannen van Reflex tegen Orion heren 2 met maar acht spelers vanwege wat blessures. In de kleedkamer werd tegen elkaar gezegd: ‘We hebben een dunne selectie vandaag maar wij geven alsnog alles om hier vandaag niet met lege handen naar huis te gaan.’

We begonnen de eerste set met Thijs op de libero en Laurens en Niek op de passer/loper, Jarno als setter, Erik en Thomas als midden. Tot slot mocht Jesse de bank warm houden als supersub. We startte de eerste set erg enthousiast. We kwamen een punt voor en bleven dat vasthouden. We hadden goeie serve druk en iedereen kwam zijn afspraken na. Zo konden wij de eerste set naar ons toe trekken.

Set nummer 2 begonnen we slordig door eigen fouten en kwamen we op een kleine achterstand. Met deze kleine achterstand de hele set kwamen uiteindelijk Orion op een setpoint Orion 2 (24-21). Met goeie focus en hard werken kwamen wij terug door een paar harde pipe aanvallen van Niek Tijhuis en een paar harde achterover aanvallen van Robin van Capelle en niet te vergeten goeie service druk van Thomas Botter. Zo sleepten we ook deze set naar ons toe. Er was erg veel vreugde in het team.

In de 3e set kwamen we weer op een achterstand. De stand was 15-10 toen Laurens Kamphuis mocht gaan serveren. Hij serveerde in totaal 5x waarvan 2 aces en harde serves waar de tegenstander het erg moeilijk mee had. Zo kwam Reflex terug en trok ook de laatste set naar zich toe. Het enthousiasme, ons harde werken en niet opgeven heeft ons deze zaterdag naar een 0-3 overwinning gebracht.

gh @ VoV, verslag van Laurens Kamphuis, Reflex Kampen. .