Vizier op volleybal

 

Rivo D1 van Tweede Divisie naar Topdivisie

VoV, 18-05-2020. 20:00 uur. Nadat dit jaar de inschrijvingen voor nationale competitie gesloten waren, kwam de bond tot de conclusie dat er niet genoeg opgaves waren voor de Topdivisie. Teams vanuit de Eerste en Tweede divisie kregen de mogelijkheid om zich alsnog aan te melden.

Het bestuur en de TC van Rivo Rijssen heeft hierover nagedacht. “Dames 1 heeft veel potentie en zou zeker het niveau aan kunnen”, daarom werd er een motivatiebrief aan de bond geschreven voor een plek in de Topdivisie.

Er hadden zich drie teams aangemeld voor de vacante plek, terwijl er twee plaatsen te vergeven waren. De bond vond de Rivo motivatie goed en zag ook in dat Dames 1 potentie heeft om het niveau aan te kunnen. Rivo Dames 1 zal volgend jaar dus uitkomen in de Topdivisie!

Rivo is als vereniging heel trots dat hun Dames 1 ploeg volgend jaar mag uitkomen in de Topdivisie, en zij wensen de staf en het team veel succes en plezier toe!

gh @ VoV, bron website Rivo. Foto jan van den Noort.

PS: voor zover ons bekend is Pharmafilter US Dames2 het andere team dat promoveert naar de Topdivisie. Zij na hun promotie afgelopen seizoen vanuit de Tweede naar de Eerste Divisie, dus nu in een keer door naar de Topdivisie.