Rivo D1 verliest mooi gevecht vs Lutheria

VoV, 28-11-2018. 12:28 uur. Op  24 november speelden we om 18.30 uur in de Lutte tegen Lutheria. We werden in het begin van de wedstrijd totaal weggeserveerd door Lutheria, we kwamen op een gegeven moment met 18-8 achter. Vier wissels erin en ineens begon het te lopen bij ons. We maakten veel blokpunten en elke aanval was raak. puntje voor puntje kwamen we terug en zelfs bij 22-22 liepen we uit na 22-24.  Jammer genoeg konden we ons zelf niet belonen en door weer een uitermate sterke serve serie van dezelfde PL – speelster verloren we de 1e set met 26-24.

De 2e set was het een mooi gevecht van beide kanten.  Beide teams vochten voor elke bal en het verschil bleef erg klein, alleen jammer boven de twintig maken wij net de twee aanvalsfouten en daardoor verliezen we nipt met 25-23. De 3e set bleven we gaan en Lutheria kreeg het passend steeds moeilijker en daardoor pakten we een riante voorsprong en gaven deze niet meer weg en wonnen verdiend met 12-25

De 4e set zo doorgaan als set drie geef je ze dan mee,maar dat lukte jammer genoeg niet. Lutheria ging weer beter serveren en wij maakten net teveel fouten met onze serve. we liepen de gehele set net een aantal punten achter Lutheria aan en dat bleef zo tot 25-21.

Het was een mooie pot volleybal van beide en jammer genoeg stonden wij net aan de verkeerde kant van de score. We zullen net wat effectiever moeten gaan worden boven de twintig punten en dat heeft tijd nodig. We hebben dit jaar al veel sets net verloren met twee punten verschil en daar zullen we aankomende tijd proberen verandering in te krijgen.

Over anderhalve week spelen we thuis tegen Halley uit Wehl ook deze meiden zullen gebrand zijn op een overwinning na het verlies van zaterdag tegen Boemerang. Om 16.30 uur zal het 1e fluitsignaal er weer zijn en hopelijk met de steun van onze 7e man kunnen we de punten in Rijssen houden

gh @ VoV, verslag van Johan Strokap, trainer coach Rivo dames 1. Archieffoto Jan van den Noort.