Vizier op volleybal

 

Sandor Rieuwers stopt bij Armixtos D1

VoV, 15-02-2024. 10:03 uur. Na vier jaar trainer-coach te zijn geweest bij het eerste damesteam van Armixtos, heeft Sandor Rieuwers aangegeven aan het einde van dit seizoen te gaan stoppen: “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik heb vier prachtige seizoenen gehad bij Armixtos. Met dames-1 eerst twee seizoenen in de Eerste Divisie, daarna twee seizoenen in de Topdivisie. Ondertussen was ik ook nog trainer van dames-2 dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Tweede Divisie.”

“Met z’n allen hebben we echt wat neergezet”, vervolgt Rieuwers. “Voor het eerst topvolleybal in sporthal De Pijp op centercourt. Eén van de hoogtepunten was de bekerwedstrijd tegen eredivisieteam SOMAS/Activia in een fantastische entourage. Ik ga het team en de staf nu al missen, maar ik voel dat het nu het moment is om het stokje te gaan doorgeven.”

De vereniging Armixtos, speelsters en staf waarderen zeer wat Sandor allemaal de afgelopen jaren te weeg heeft gebracht. Uiteraard is er begrip voor zijn besluit, maar tegelijk vindt iedereen het erg jammer.

Voor nu zijn er dit seizoen nog vijf wedstrijden te gaan. Team en staf willen graag nog een paar mooie wedstrijden neerzetten als spetterende afsluiting van een periode.

Voor volgend seizoen gaat er dus een vacature ontstaan voor de functie van trainer-coach bij Armixtos-D1. Heb je belangstelling of wil je meer weten? Neem dan contact op met de teammanager Eric Visch via 06 – 25 30 19 73. We zien graag je reactie tegemoet!

gh @ VoV, bericht van Armixtos D1, foto Eric Visch.