Vizier op volleybal

 

Selectie Armixtos D1 op volle sterkte

VoV, 16-09-2023. 5:54 uur. Met de komst van Maureen Oude Luttikhuis als middenspeelster is de selectie van Armixtos Dames-1 voor het seizoen 23/24 verder uitgebreid. Maureen stelt zich graag even voor:

“Ik ben Maureen, 26 jaar, en ik mag dit seizoen Armixtos Dames 1 op het midden komen versterken. Ik kom uit Twente en heb mijn hele jeugd daar ook gevolleybald. Toen ik in Groningen ging studeren ben ik bij Donitas in de Tweede Divisie gaan spelen. Daarna heb ik nog weer een jaartje in Twente bij Apollo Topdivisie gespeeld. Ik heb zin om in Amsterdam te beginnen en het volleyballen weer op te pakken. Ik hoop iedereen te zien op onze thuisdagen in de Pijp!”

Trainer-coach Sandor Rieuwers is zeer tevreden met de selectie voor het nieuwe seizoen: “Met de komst van Puck de Ruiter, Mascha van der Plaat, Meghan Koop en Maureen Oude Luttikhuis zijn we goed uit de ‘transferperiode’ gekomen en hebben we een hele mooie stabiele selectie.

Zaterdag 16 september oefenen we voor het laatst thuis in De Pijp tegen Veracles, aanvang rond 12.30. De week daarna start de competitie alweer. We hebben er zin in!”.

gh @ VoV, bericht/foto’s van en via Armixtos D1 / Eric Visch