Vizier op volleybal

 

Selectie VCN D1 kent weinig veranderingen

VoV, 15-05-2019. 17:45 uur. Na het succesvol verlopen seizoen in de Topdivisie, waarin een gedeelde 4e plaats werd behaald, blijft het dames1 team uit Capelle aan de IJssel grotendeels intact.  Na een indrukwekkende carrière van 11 seizoenen in dames 1, gaat Marjolein Verhaaf dames 2 versterken. Haar positie wordt opgevuld door Elles Dambrink, die afgelopen jaar veel indruk gemaakt heeft bij dames 2.

De selectie bestaat dit jaar uit de spelverdeelsters Lisa Vossen en Tess Bekkering. Middenblokkeersters  zijn Dominique van der Lee, Anne Swart en Laura Kerkhof.
De passer / lopers zijn Tessa de Boer, Anouk van Egmond, Maureen Weernekers en Juliette Mol. De diagonaal positie wordt ingevuld door Rosa van Agteren en Elles Dambrink en de libero positie wordt wederom ingevuld door Marijke Lammers

Ivo Munter blijft komend seizoen de hoofdverantwoordelijke voor de selectie.
Vincent Stok kan het assistent trainerschap helaas niet meer combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden. Marijn Boerman blijft wel aan als assistent. Naar een tweede assistent trainer wordt op dit moment nog gezocht.  Verzorger blijft Jan Verhaaf en ook orthopedisch manueel therapeut Harold Mourik blijven aan het team verbonden. Ard Kramer blijft als courtmanager en statisticus verbonden aan de groep.

VCN hoopt dat alle lessen van het afgelopen jaar er aankomend jaar er voor zorgen dat ze meteen uit de startblokken schieten en hopelijk nog een stapje hoger in de ranglijst kunnen eindigen.

gh @ VoV, persbericht via Ivo Munter, trainer coach VCN dames 1.