Vizier op volleybal

 

Selectie VCN D2 op midspeelster na rond

VoV, 14-06-2019. 6:06 uur. VCN dames 2 is blij om te kunnen melden dat Jo Rullens als trainer/coach aan de slag gaat aankomend seizoen. Jo is ambitieus en gedreven. Hij heeft veel ervaring op het hoogste niveau in Nederland, België en Spanje. Daarnaast gaat Jo de rol van assistent trainer/coach vervullen bij Laudame Financials dames 1 .

Aan het eind van vorig seizoen is afscheid genomen van Elles, Emma, Linda, Myra en Nathalie. Daarentegen blijven Eva, Eveline, Laurine, Lieke, Louise en Sandra het team trouw. Dan is het nu tijd om de nieuwe selectie van VCN dames 2 aan u voor te stellen.

Nieuw binnen het team, maar absoluut niet nieuw bij de vereniging is Marjolein Verhaaf, na een indrukwekkende carrière van 11 seizoenen in dames 1, komt ze nu dames 2 versterken. Marjolein brengt de nodige ervaring met zich mee en gaat volgend seizoen bij ons laten zien wat ze kan!

Op de passerloper positie komt Ellen Geraats over van Inter Rijswijk dames 1. Het afgelopen seizoen heeft ze al wekelijks meegetraind bij de club en dit seizoen maakt ze definitief de overstap naar VCN. Wie niet kan wachten om haar in actie te zien, moet snel maar eens een kijkje nemen bij een beachvolleybaltoernooi.

Naast Ellen komt ook libero Fuerra Everaert over van Inter Rijswijk dames 1. Fuerra wilt zich dit jaar verder ontwikkelen als libero (in het verleden speelde Fuerra als spelverdeelster) en met haar snelheid gaat ze zeker weten alle ballen verdedigen in het achterveld.

Op de spelverdeelster positie komt Fleur Uitterlinden over van Leython dames 2. Ze is pas 15 jaar en daarmee de benjamin van het team. Jong, maar zeker niet onervaren, dit supertalent heeft afgelopen jaar al haar internationale debuut gemaakt met het Nederlandse U16 meisjesteam op het EK kwalificatietoernooi.

Op de middenpositie schuift Liza van Lent door vanuit dames 3. Liza, misschien wel de fanatiekste van het team, heeft afgelopen seizoen al haar debuut mogen maken bij VCN dames 2. Liza is een aanwinst voor het team en gaat altijd voor alle ballen, werkelijk niks houdt haar tegen (zelfs de muren van de sporthal niet).

Hiermee telt de selectie van VCN dames 2 elf speelsters, er is dus nog ruimte voor een middenspeelster. VCN dames 2 is een mega fanatiek team en bestaat uit een mooie mix van ervaren speelsters en jongen talenten. Er wordt 2x per week getraind op maandag en donderdag en de wedstrijden worden op zaterdag gespeeld. Ben jij de middenspeelster die wij zoeken? Neem contact op met Jo Rullens via jo.rullens@gmail.com of 06 – 20 53 64 44.

gh @ VoV. Foto Jan van den Noort.