Set-Up H1 verliest vijfsetter in Assen.

VoV, 13-03-2023.11:02 uur. Vandaag stond er een uitwedstrijd op het programma in Assen met als tegenstander Sudosa-Desto H2. De thuiswedstrijd tegen Sudosa-Desto werd verloren met 1-3 en daarom wilde Set-Up graag revanche nemen.

De eerste set begon Set-Up slecht aan de wedstrijd. Men kwam met aanvallen niet langs de blokkering. Passend was het niet goed en daarom kwam men niet in eigen spel. Sudosa-Desto was aanvallend sterk en scoorde veel ballen. Verdedigend stond Set-Up ook niet goed en de set ging daarom ook verdiend naar Sudosa-Desto. 25-17

De tweede set was het nog niet goed aan de kant van Set-Up. Maar ook de tegenstander maakte veel onnodige fouten waardoor het spannend bleef in de set. Het ging tot aan het einde van de set gelijk op. Maar toch trokken Set-Up aan het langste eind en pakte de set.
23-25

Derde set begon Set-Up een stuk scherper. Blokkerend pakte men de nodige punten en verdedigend stond men beter. De pass lag goed aan het net zodat de spelverdeler de aanvallers makkelijk kon bedienen. Set-Up stond al snel 5 punten voor 15-19. Maar daarna maakte Set-Up alleen maar onnodige fouten waardoor Sudosa-Desto nog met de set winst vandoor ging 25-20

Vierde set deze moest gewonnen worden om toch nog met de winst er vandoor te gaan. Het was een kopie van de andere drie sets. Het was niet goed aan de kant van Set-Up, men maakte te veel persoonlijke fouten. Maar gelukkig pakte Set-Up toch de setwinst 23-25.

Vijfde en beslissende set. Voordat er werd begonnen kreeg de Set-Up libero de rode kaart voorgeschoteld wegens het felle juichen na de vierde set. Deze set won Sudosa-Desto terecht 15-9

Aankomend zaterdag vrij en 25 maart de thuiswedstrijd tegen VVH uit Harderwijk.

gh @ VoV,  verslag en foto via webredactie Set-Up IJsselmuiden.