Skunk heren 1 wint na zwakke start

VoV, 11-10-2022. 10:06 uur. In de derde competitie ronde stond de wedstrijd tussen Skunk heren 1 en VCN heren 2 op het programma in Veghel. Skunk had een slechte start door een zwakke pass en kwam op een flinke achterstand. Met een verhoogde service druk kon Skunk de achterstand ongedaan maken en wist de set te winnen.

Ook in de tweede set hield VCN de hele set een voorsprong, maar Skunk was beter hij de les bij de big points, kwam voor het eerst op voorsprong bij 22-21 en haalde de set binnen. In de derde set begon Skunk beter en pakte een 10-3 voorsprong via een service serie van Stef. Ondanks dat VCN terugkwam tot 19-17, won Skunk ook de derde set.

In de vierde set pakte Skunk de leiding en stond deze niet meer af, om zo de eerste 4-0 overwinning van het seizoen te pakken. Het team zal wel aan de slag moeten met de stabiliteit om ook tegen de volgende tegenstander (Next Volley Dordrecht, nummer 2) de winst te kunnen pakken.

Setstanden: 25-22, 25-22, 25-20, 25-22

gh @ VoV, verslag van Daan Creemers, foto Theo de Vrede.