Sudosa-Desto D2 te sterk voor Dynamo

VoV, 11-10-2022. 10:01 uur. Afgelopen zaterdag speelden wij onze tweede uitwedstrijd van het seizoen tegen Dynamo Tubbergen D1. We vertrokken om 13:45 uur vanuit Assen om op tijd in Tubbergen aanwezig te zijn en ons klaar te maken voor de wedstrijd. De wedstrijd draaide om focus, van het begin tot het einde.

Om 16:30 klonk het eerste fluitsignaal in de eerste set. We startten met een goede focus en stonden als snel met een paar punten voor door de goede service- en aanvalsdruk van ons. Dynamo Tubbergen kwam in de eerste set nog een paar punten terug, maar we wisten de voorsprong vast te houden en hebben deze set met 20-25 gewonnen.

In de tweede set startten we wat minder scherp en stonden al snel een paar punten achter. Dynamo had een goede servicedruk en werd aanvallend ook sterker. Dit leidde halverwege de set tot een achterstand van 16-10 voor ons. We hebben de achterstand terug kunnen werken naar een stand van 21-24 voor Dynamo Tubbergen. Door een goede service serie van Nienke, met twee aces werd de stand 24-24. We hebben deze spannende set uiteindelijk gewonnen met 27-29.

De derde set begonnen we scherp en hebben deze focus niet meer losgelaten. We waren verdedigend sterk en serveerden goed. Dynamo Tubbergen kwam nog even terug tot een stand van 12-12, maar we hebben de set uiteindelijk overtuigend weten te winnen door een goede servicedruk met 18-25. Hierdoor de eerste 3-0 winst van het seizoen!

Aankomende week gaan we weer hard trainen voor de tweede thuiswedstrijd. Aankomende zaterdag nemen wij het op tegen VC Sneek D2 in de Olympus om 13:00 uur. Kom jij ons aanmoedigen?