Vizier op volleybal

 

Sponsorloop Stg. SoSijn en Voltena “IEDER KIND EEN TALENT”

VoV, 12-10-2021. 5:20 uur. Team Voltena Dames 1 is maatschappelijk partner van Stichting SoSijn en in dat kader ondersteunt zij ‘Ieder kind een talent’, het motto van de sponsorloop voor SoSijn in Dussen!

De Stichting SoSijn in Dussen biedt zorg op maat aan kinderen die extra aandacht vereisen. Denk hierbij aan logeren, opvang door de week en in het weekend als ondersteunende en activerende begeleiding. Zorg op maat kan bestaan uit kleinschalige individuele (dag-) begeleiding; naschoolse opvang; weekendopvang; logeren; etc. Dit maakt het voor ouders mogelijk met een gerust hart de zorg van hun kind over te dragen.

Dit seizoen komt Team Voltena Dames 1 uit in de Eredivisie volleybal. Dankzij een fantastische sponsor is Dames 1 maatschappelijk partner van SoSijn en mogen zij met trots deze naam dragen op hun shirts.

De kinderen van Voltena Volleybal, en ook hun vriendjes en vriendinnetjes, gaan in de herfstvakantie op vrijdagmiddag 22 oktober rondjes lopen in Dussen om geld in te zamelen voor de kanjers van SoSijn. We gaan lopen voor nieuwe bubble units voor in de snoezelruimte. Ook de kinderen van SoSijn worden erbij betrokken en met elkaar maken we er een onvergetelijke middag van. We starten om 13.00 uur bij de vestiging van SoSijn in Dussen, route Muilkerk/Hoek.

De Stichting Sosijn: een stichting met een hart van goud waar Team Voltena Dames 1 zich graag voor inzet!

Wil jij ook kinderen sponsoren, en daarmee de Stichting SoSijn steunen? Stuur dan een mailtje naar supportteam@voltena.nl. Voor meer informatie check ook de website www.sosijn.nl, hier vind je ook andere manieren om SoSijn te steunen.

gh @ VoV, bron persbericht Voltena, Foto Jill Weeda van Weeda Media. De kids van SoSijn kregen een Voltena shirt uitgereikt van de speelsters van Team Voltena Dames 1.