Vizier op volleybal

 

Stadsderby Apeldoorn in Topdivisie dames

VoV, 12-04-2018. 6:35 uur. Bij de dames in de Topdivisie is de strijd gestreden, Apollo heeft de kampioensbeker in ontvangst genomen, VC Sneek II en Oskam Taurus doen een stapje terug. Voor debutant Sneek II naar een vertrouwde omgeving, voor Taurus zal het heel veel jaren geleden zijn dat ze op eerste divisie niveau zijn uitgekomen. Er is dus geen prijs meer te behalen en er hoeft niet meer voor behoud gestreden te worden. Het gaat om de eer, om positieverbetering of wellicht is er uit de eerste ontmoeting nog iets recht te zetten.

Om heel veel eer gaat het bij de stadsderby tussen VV Alterno II vs Dynamo. Voor Alterno is het alweer de laatste wedstrijd van het seizoen, er zal wel van deze en gene afscheid worden genomen en de ploeg zal het vertrekkende trainersduo wel een zege willen meegeven. Als het enigszins kan, wil Dynamo dat feestje natuurlijk niet laten doorgaan.

Verder staan er op het programma OBEG Donitas vs VV Utrecht, Seesing Personeel Orion vs IBM Client Innovation Center Benelux Veracles, Oskam Taurus vs Prima Donna Kaas, Laudame Financials VCN vs Ecare Apollo 8 en voor zondag VC Sneek II vs Pharmafilter US. Ook voor Apollo is het de laatste wedstrijd van het seizoen.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Rudy van ’t Rood.