Vizier op volleybal

 

Start seizoen met Laudame Financials VCN Openingstoernooi

VoV, 07-09-2023. 5:51 uur. De voorbereiding van het volleybalseizoen is een mooi moment om de prettige samenwerking tussen Laudame Financials en VCN te laten zien. Daarom start het nieuwe volleybalseizoen met het Laudame Financials Openingstoernooi op zaterdag 9 september.

Laudame Financials VCN Dames1 zal het daar opnemen tegen teams Tilburg en Haarlem en ook het tweede en derde damesteam van VCN zullen onderdeel zijn van dit openingstoernooi. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met topvolleybal in Capelle aan den IJssel!

Langer aan elkaar verbonden: Voorafgaande aan dit toernooi is de samenwerking op 5 september 2023 bekrachtigd door de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract. Henric Doeven en Niels van der Plas van Laudame Financials en Ard Kramer, voorzitter van VCN, die het contract ondertekenden, zijn blij met de nieuwe samenwerking. Ze zien verschillende mogelijkheden om elkaar te versterken.

Laudame Financials zal haar dienstverlening onder de aandacht brengen bij de leden van VCN. Daarbij hopen ze ook jonge volleyballers enthousiast te maken om stage te komen lopen of te komen werken voor de bekende financiële dienstverlener. Aan de andere kant zullen de medewerkers van Laudame meer betrokken worden bij de mooie volleybalsport. Zo zal in het voorjaar van 2024 Peter Sprenger, voorzitter van de Nederlandse Volleybalbond, een presentatie geven aan het personeel van Laudame Financials over de sportmarketing waarde van de (volleybal)sport.

Praktische informatie over het openingstoernooi

Datum: Zaterdag 9 september

Locatie: Sporthal Oostgaarde

Adres: Dakotaweg 261, Capelle a/d IJssel

Tijd: Tussen 13:00 en 17:00 uur

Kosten: Gratis

Over VCN: VCN (Volleybal vereniging Capelle Nieuwerkerk) is een fusie vereniging ontstaan in 2007. Een vereniging die in de hogere regionen van het Nederlandse volleybal zijn strepen heeft verdiend, en heeft in zijn geschiedenis al meerdere jaren op het hoogste niveau gepresteerd. Daarbij is het ook vereniging waar iedereen zich thuis voelt. Dit blijkt uit de groei van het aantal jeugdleden de laatste jaren. Bij de jeugd is plek voor iedereen en staat plezier en groei voorop.

Over Laudame Financials: Laudame Financials, opgericht in 2000, is uitgegroeid tot een gespecialiseerde dienstverlener met een uitstekende positie in de markt. Het bedrijf biedt met Interim Financials, Werving & Selectie en Consultancy maatwerk-oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van Finance & Control. De kwaliteit van dienstverlening en expertise in Finance & Control wordt breed herkend en erkend.

gh @ VoV,  bron persbericht Laudame Financials VCN. Foto idem.