Vizier op volleybal

 

Sudosa-Desto klopt bekerfinalist

VoV, 11-02-2020. 10:58 uur. Jaja, we mogen weer! Na de winst van afgelopen twee wedstrijden hadden we natuurlijk ontzettend veel zin om tegen VCN, de nummer 2 van de ranglijst en bekerfinalist, te gaan knallen.

We begonnen de eerste set met Beau, Cindy, Manon, Anike, Lisa, Rianne en Danique.
Het ging ontzettend gelijk op en beide ploegen lieten mooie dingen zien. Na een heel spannend eind van de set en een perfecte serve van Suzanne in het hoekje wonnen we met 25-21.

De tweede set begonnen we met dezelfde basis als de eerste set. VCN kwam helaas beter in hun spel. Een dubbele wissel was tevergeefs en ook Suzanne en Mirthe konden de set niet naar ons toetrekken. 18-25.

De derde set begonnen we netjes. VCN begon ballen in het blok te slaan en Lisa Boer scoorde bal na bal. Danique dook alle ballen van de vloer en de enorm lange rally’s trokken we allemaal naar ons toe. We wonnen met 25-11!

De vierde set was een herhaling van de derde met enorm lange rally’s. Veel mooie blokjes en de ballen op omloop van Suzanne scoorden allemaal. Na een rally van nu in 1,5 minuut en een service via de netrand wonnen we deze set ook met 25-18.

Wat een stunt, winnen van de nummer 2! Hier gaan wij van genieten. We spelen 22 februari tegen Donitas om 13:00 in Groningen. Zien we jullie daar?

Tussendoor moedigen we natuurlijk alle selectieteams aan die komende zaterdag de halve finale van het NOJK spelen.

gh @ VoV, verslag van Koffievoordeel.nl Sudosa-Desto Dames 1.