Vizier op volleybal

 

Sudosa-Desto op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

VoV, 26-06-2024. 6:08 uur. Volleybalvereniging Sudosa-Desto spreekt haar dankbaarheid uit aan AIC Visser voor het vertrouwen en de mogelijkheden die zijn geboden om samen de stap naar de Eredivisie te zetten. Deze succesvolle samenwerking heeft de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling en groei van de club.

Langdurige samenwerking en toekomstige ambities: Om de ambitieuze doelen voor de komende jaren te realiseren, heeft AIC Visser haar commitment bevestigd om ook na het seizoen 2024/2025 als sponsor verbonden te blijven aan Sudosa-Desto in de vorm van subsponsor. Dit partnerschap blijft van groot belang voor de club, die hierdoor ruimte krijgt om een nieuwe hoofdsponsor aan te trekken. De zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor is gericht op het waarmaken van de volgende stap in de ontwikkeling van dames 1 en de club.

Versterking en vooruitgang: De afgelopen seizoenen hebben laten zien dat een sterke samenwerking met sponsors cruciaal is voor het succes van de club. Mede dankzij de steun van AIC Visser heeft Sudosa-Desto Assen Dames 1 zich stevig kunnen vestigen in de eredivisie, wat de deur opent naar nog grotere prestaties in de toekomst.

“We zijn AIC Visser zeer dankbaar voor hun voortdurende betrokkenheid en steun,” zegt Alfred Barkhuis, voorzitter van Sudosa-Desto: “De beslissing om als subsponsor door te gaan, geeft ons de mogelijkheid om nieuwe partnerships aan te gaan en onze ambitieuze doelen te verwezenlijken. We kijken uit naar een nieuwe hoofdsponsor die samen met ons deze reis wil voortzetten.”

Oproep aan potentiële hoofdsponsors: Sudosa-Desto nodigt potentiële hoofdsponsors uit om deel uit te maken van deze spannende reis en de club te helpen bij het bereiken van nieuwe hoogten. Een partnerschap met Sudosa-Desto biedt een unieke kans om betrokken te zijn bij een dynamische en groeiende sportorganisatie en om bij te dragen aan het succes van de club op het hoogste niveau van Nederland.

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden en om betrokken te raken bij Sudosa-Desto neem contact op via sponsoring@sudosa-desto.nl  of 06-52 57 25 69 (Jan Timmerman).

gh @ VoV, bron en foto persbericht Sudosa-Desto.