Vizier op volleybal

 

Superdivisionist AVV Keistad D1 op sterkte

VoV, 20-05-2024. 5:42 uur. De selectie van dames 1 van AVV Keistad heeft afgelopen weken een ware metamorfose ondergaan. Voor alle posities zijn in het totaal negen nieuwe speelsters aangetrokken. Opgeteld bij de vier speelsters die gebleven zijn is het team met dertien speelsters op sterkte voor het nieuwe seizoen in de Superdivisie. Om binnen zo’n korte tijd het team compleet te krijgen is een hele prestatie van de staf van Keistad D1 geweest.

Kenmerkend voor de nieuwe selectie is het aantal speelsters dat naast zaal- ook beachvolleybal speelt.

  • Leanne van Vegten is passer/loper, voorheen speelde ze ook bij BTN nu in de Eredivisie Beach.
  • Nigella Negenman is passer/loper en speelde afgelopen seizoen bij Spaarnestad dames 1, ze gaat dit seizoen parttime intern bij BTN.
  • Floor Hogenhout speelde afgelopen seizoen bij US Amsterdam dames 1 als passer/loper en gaat voor het eerst dit jaar intern bij BTN.
  • Jill de Groot is spelverdeler en komt over van Voltena waar ze in dames 1 en 2 speelde, ook speelt ze in de Eredivisie Beach.

Verder zijn toegevoegd aan het team;

  • Maaike van de Water diagonaalspeelster en Sanne van Leeuwen middenspeelster, beide overgekomen van Spaarnestad Dames 1.
  • Diede van den Broek net nieuw als libero aangesloten vanuit Somas Activia waar ze in dames 1 speelde.
  • Kirsten Hogenhout als passer loper en Angelica Bestetti als Libero.

Net als vorig seizoen al spelend voor Keistad;

Spelverdeler Yara van Keeken, diagonaal Meru Minnée en beide midden speelsters Jessica van Schaik en Annemarieke Klaassen.

De staf wordt gevormd door;

Ali Moghadassian trainer/coach, Sanne Berculo en Pascal Hogeterp assistant-trainers en Patrick Hommen team manager.

Vacature is er nog voor data-analist/videoscout van superdivisie dames 1 AVV Keistad

Wij zijn op zoek naar een volleyballiefhebber die ambities heeft om zich te ontwikkelen tot data-analist. Ben jij iemand die het leuk vindt om wedstrijden te analysen en heb je affiniteit met het werken met software, solliciteer dan nu per mail: teammanagerD1@avvkeistad.nl  en wordt onderdeel van de staf van dames 1 AVV Keistad.

gh @ VoV, bericht van en archieffoto via Saskia Faber, Communicatie commissie  AVV Keistad