SVI D1 krijgt ongelofelijke billenkoek van Sneek

VoV, 29-01-2024. 12:06 uur. Afgelopen zaterdag om 19:00 uur stond de uitwedstrijd naar Sneek gepland. Sneek ik heb niks met Sneek, zal het ook nooit krijgen, met de Sneek week, de kans mij tegenkomen in Sneek is net zo groot als de kans dat je de straatprijs in de postcodeloterij wint!

Het tijdstip is ook al waardeloos, je moet 16:30 uur in de auto springen, daar eten ook zo’n feest, om vervolgens een wedstrijd te spelen en 2230 thuis te komen. Dan ben je altijd ongewis tegen welk (openclub)team je moet spelen en of de scheidsrechters daaro niet selectief blind zijn!

Oke, om dat meteen recht te zeggen, ondanks eerdere ervaringen: de eerste scheids floot perfect de tweede vroeg door de vele wisselingen steeds netjes wie aanvoerder was maar vergat naar netfouten te kijken, en het team was in originele staat.

Dan onze wedstrijd vanaf het eerste fluitsignaal worden we bestookt met granaatservices, we komen niet aan fatsoenlijke aanvallen toe, en Sneek raapt alles van de vloer. De eerste set gaan we er 25-19 af, wisselen spelverdelers en diagonalen, het mag niet baten. Tweede set zetten we de passlijn om, goede wissel, weinig zelfreflectie, ik geef het toe, 25-08 eraf!

Derde set, we wisselen door en met de van beta heamolytische streptokokken herstelde Karlijn in het veld, lopen we gelijk op en op moment dat we rond de twintig komen, serveren we vijf maal achter elkaar de bal in het net, of stadion uit zo u wilt.

Ja en dan is het gebeurt, en verliezen we van op dat moment terecht veel te goede tegenstander 4-0, uithuilen, koppen bij elkaar, hard trainen, oei wat doet verliezen pijn! Volgende wedstrijd is een uitwedstrijd vs. CSV D1 17:15 uur Zwolle Windesheim on campus.