Vizier op volleybal

 

SVI overtuigend langs Vovem ‘90

VoV, 06-12-2017. 15:30 uur. Afgelopen zaterdag was het de dag dat SVI een aanval kon doen op de nummer 2 positie van Vovem ‘90.  In aanloop op deze wedstrijd was er hard en goed getraind. Maar nog belangrijker het plezier en vertrouwen dat in deze ploeg zit!

De eerste set was een spannende al het SVI het betere van het spel.  Hoge serve druk en het constant onder druk zetten van de tegenstander hielpen deze set binnen te hengelen.

Set 2 tot 4 zijn gelijk geweest aan elkaar. SVI wist constant een hoge servedruk neer te leggen. Daarnaast speelden de Zwolse dames net een tandje sneller en voerde de besproken tactiek goed uit. Vooral midspeelster Jacobine Naberman kon zich onderscheiden in deze wedstrijd. (Foto)

Als we dan toch een klein smetje op de wedstrijd moeten noemen is dat we Vovem ‘90 in de 2e set nog wat terug lieten komen in de wedstrijd. Iets wat in de 3e en 4e set niet gebeurde. Een machtig SVI denderde over het toch wat aangeslagen Vovem ‘90 heen.

Vijf punten in de tas. Tweede plek binnen en puntje ingelopen op koploper Donitas. Dat op dit moment drie verliespunten minder heeft. Genieten was het na de wedstrijd.

Maar de knop moest maandag meteen weer om. Zaterdag zal er tegen Covos wederom een goede pot neergezet moeten worden, zodat de koploper onze hete adem in de nek blijft voelen. En alleen dan zal de 4-0 van deze wedstrijd ook waarde hebben.

Vooralsnog kunnen de trainers tevreden zijn over de groei die het team maakt. Echter de rek is er nog lang niet uit. En SVI zal dan ook blijven verbeteren en groeien in het seizoen.

gh @ VoV. Verslag van Ron Sparreboom.