Team Eurosped thuis tegen Dros-Alterno

VoV, 07-02-2019. 6:30 uur. De laatste wedstrijd in de reguliere competitie is Dros-Alterno uit Apeldoorn de tegenstander van Team Eurosped. Het toeval wil dat de eerste wedstrijd van de competitie ook tegen het eerste damesteam van Dros-Alterno werd gespeeld.  De wedstrijd in Apeldoorn werd een 0-3 overwinning voor onze dames. Kijken of het a.s. zondag ook weer gaat lukken om de volledige winst te pakken.

Wanneer?  Zondag 10 februari a.s.  Aanvang: 15.30 uur. Waar? Het Punt in Vroomshoop

Team Eurosped zeker van tweede plaats in Kampioenspoule:  Na de laatste reguliere competitieronde zal het duidelijk worden welke teams gaan strijden om de landstitel in de Kampioenspoule. Team Eurosped gaat als tweede geplaatste team naar de Kampioenspoule, achter Sliedrecht Sport. In deze Kampioenspoule worden de kaarten opnieuw geschud en ligt alles weer open. Zodra het programma hiervoor bekend is, zullen wij jullie hierover uiteraard informeren.

Helaas geen bekerfinale voor Team Eurosped: Team Eurosped is er niet in geslaagd om de finale van de Nederlandse beker te bereiken. In de halve finale was Sliedrecht Sport te sterk: 3-1.

De Vroomshoopse dames begonnen de wedstrijd prima. In de eerste set ging het lang gelijk op, maar  op het eind was het Sliedrecht dat aan het langste eind trok: 25-20. Team Eurosped herpakte zich prima in de 2e set en speelde vol overtuiging. Een sterke serve blokkering zorgde voor een overtuigende setwinst: 14-25.

In de derde en vierde set was het Sliedrecht dat de touwtjes in handen had. Team Eurosped kreeg geen vat op de sterke service van de thuisploeg en keek in beide sets al snel tegen een grote achterstand aan. De dames uit Vroomshoop waren niet in staat het tij te keren en moesten beide sets en de wedstrijd aan Sliedrecht laten: 25-11 en 25-15. Eindstand 3-1.