Vizier op volleybal

 

Top beachvolleybaltoernooi in Limburg

VoV, 02-02-2019. 5:58 uur. Op zondag 17 maart 2019 wordt er bij Ben Mesters Indoor Beach & Sportscentre een top beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Dit toernooi, de Masita Limburg Beach Open, is opengesteld voor damesteams uit binnen- en buitenland. In een unieke ambiance zullen zij in een door officiële arbiters geleid toernooi de krachten met elkaar meten. In totaal is er ruimte voor acht teams. Er zal gastvrij worden gezorgd voor uitstekende catering.

Het totale prijzengeld bedraagt maar liefst € 1.500,00, waarvan € 650,00 voor het winnende team. Ook de nummer laatst kan het inschrijfgeld van € 30,00 nog terugverdienen. Toelating tot het toernooi en de volgorde van deelname zal worden bepaald door de stand in de Nederlandse ranking. De organisatie heeft daarnaast de mogelijkheid om twee wildcards ter beschikking te stellen.

De organisatie is in handen van Ben Mesters Indoor Beach & Sportscentre, de stichting Beach Events Limburg, en zij werken samen met Kadijk Beach.  Geïnteresseerde teams kunnen informatie opvragen via info@kadijkbeach.nl. Zij kunnen zich ook gelijk inschrijven via dit mailadres.

Op de wedstrijddag zelf is er gratis toegang voor iedereen. Heel graag tot ziens bij de Limburg Beach Open, op 17 maart in Heerlen.

gh @ VoV, Persbericht Kadijk Beach. Foto FIVB / CEV