Vizier op volleybal

 

Toptrainer Björn Proost naar Pegasus H1

VoV, 13-04-2019. 6:00 uur. Toptrainer Björn Proost heeft zich verbonden aan Pegasus als nieuwe trainer/coach van Heren 1. Vanaf het nieuwe seizoen staat hij aan het roer van het eerste herenteam van Pegasus uit Nijmegen.

We zijn ontzettend verheugd dat Björn het stokje van zijn vader Harry Proost overneemt. Harry leidt morgen tijdens Super Saturday de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Het team heeft nog maar één punt nodig om verzekerd te zijn van deelname aan de PD -wedstrijden, waarmee ze een belangrijke stap zetten naar handhaving in de tweede divisie.

Björn promoveerde met Wevoc van de promotieklasse naar de derde divisie en later wist hij met het tweede team van Orion de eerste divisie te bereiken. Ook daar draaide hij een paar succesvolle jaren. Met de komst van Björn, in het dagelijks leven service subscription manager bij Infor, weten we zeker dat we de juiste trainer/coach binnen halen om de heren naar een nog hoger niveau te tillen!

Heb jij ambities om jezelf nog meer te ontwikkelen? En samen met het ambitieuze Heren 1 nog beter te worden? Neem dan direct contact op met Björn via 06-23320293 of mail naar bjorn.proost@gmail.com .

gh @ VoV, persbericht Pegasus. Foto Orion Doetinchem.