Vizier op volleybal

 

Tornado sluit positief af

“In Sporthal de Timp in Assen was het een uitverkocht huis, alle stoeltjes op de tribunes waren bezet, uitgedoste supporters met toeters en trommels en er heerste een gezonde wedstrijd spanning. Er stond iets te gebeuren! En dat klopte ook, op het veld naast ons werden de heren van Sudosa kampioen van de 2de divisie dat zorgde voor veel lawaai,  dat niet voor onze wedstrijd bedoeld was” mailt Tornado trainer coach Gerjan Heerkes naar aanleiding van de wedstrijd van zijn team tegen Sudosa – Desto.

“Bij vlagen werd er aan onze kant een mooi spelletje op de vloer gelegd, maar in de beslissende momenten waren we niet scherp genoeg. Dat resulteerde in een krap verloren eerste (26-24) en derde (25-23) set, de tweede (25-19) was duidelijk voor Sudosa. In set vier bleven we wel aan de goede kant van de score en konden dit seizoen positief afsluiten met een 25-22 setwinst.

Daarmee eindigt Tornado dit seizoen op plek vijf. Een seizoen met een aantal hobbels, waardoor niet te zeggen is (al zeker niet door mij) of dit nu een terechte eindrangschikking is. Feit is wel dat een bekende sportuitspraak is, dat je na het optrekken van de rook na 20 wedstrijden meestal wel op de plek staat waar je thuis behoort.  Rest mij nog om Evelien, Laura en Julianne veel succes en bovenal veel plezier te wensen met dat wat ze gaan doen!

Bij Tornado Geesteren gaat de knop na dit weekend om, en gaan we beginnen aan het bouwen van het team voor aankomend seizoen. Tot aan de vakantie gaan we bezig met het leggen van de basis voor een nieuw avontuur in de 1e divisie!” aldus Gerjan