TV Limburg wint topper in de B-poule.

VoV, 02-05-2022. 5:51 uur. Gisteren werd in Linne de topper in de B-poule gespeeld tussen koploper TV Limburg en directe belager SSS Barneveld, dat hetzelfde aantal punten heeft, maar op set gemiddelde tweede staat.

De thuisploeg had de beste start in de openingsset (5-2, 12-5) en hield het verschil van rond de zeven punten (20-14) gedurende de hele set vast om met 25-18 af te sluiten.

SSS herstelde zich in de tweede set, bleef tot 12-11 in het spoor van de thuisploeg, maakte een 18-14 achterstand bij 18-18 ongedaan, kwam van 24-20 terug naar 24-23, maar kon de gelijkmaker niet meer op de borden krijgen en verloor met 25-23.

In de derde set liep TV Limburg uit naar 11-6 en bouwde vervolgens aan een nog groter verschil. Via 19-13 werd met 25-16 de zege zonder setverlies een feit.

TV Limburg is nu alleen koploper met 8-24, SSS staat op 8-21, VoCASA en Taurus hebben 14 punten uit 8 wedstrijden, VCN heeft er 8 en ZVH 6, beide ook uit 8 wedstrijden.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto TV Limburg.