Vizier op volleybal

 

Twee Scandinaviërs versterken Active Living Orion!

VoV, 05-06-2023. 5:26 uur. We hebben weer nieuws om met jullie te delen! Active Living Orion heeft de Zweedse volleyballer Lucas Gustavsson gecontracteerd! We zijn ontzettend blij dat hij ons team komt versterken voor het komende seizoen.

Gustavsson heeft het afgelopen seizoen indruk gemaakt bij Prima Donna Kaas Huizen. De 23-jarige middenaanvaller is zijn carrière begonnen bij het Zweedse Falkenbergs en maakte vervolgens de overstap naar Halmstad, waar hij 2 jaar heeft gespeeld. Na één seizoen voor PDK Huizen te hebben gespeeld is het nu tijd om voor de prijzen te spelen! Wij heten Lucas Gustavsson van harte welkom bij Active Living Orion!

Finse international tekent bij Active Living Orion. Active Living Orion verwelkomt tevens de Finse passer loper Sakari Mäkinen. Met het aantrekken van deze 28-jarige speler hebben we de passerloper posities voor het komende seizoen volledig gevuld. Met zijn indrukwekkende spel en internationale ervaring voegen we een waardevolle troef toe aan ons team.

Hoewel Mäkinen zijn roots heeft in Finland, heeft hij zijn kunsten ook in het buitenland laten zien. Mäkinen heeft voor het Belgische Aalst en het Wit Russische Soligorsk gespeeld. Afgelopen jaren was hij actief in Finland, waar hij een aantal keer beste aanvaller van de competitie is geworden en het afgelopen seizoen kampioen werd met zijn team VaLePa. Active Living Orion kijkt uit naar de komst van Mäkinen. Welkom Sakari.

gh @ VoV. Persbericht en foto Orion Doetinchem.  Archieffoto Hans van Dijk.