Vizier op volleybal

 

Uitbreiding staf Coolen Alterno dames 1

AlbertinedeHaanvanGoerverden

Het management van Coolen Alterno bericht dat de technische staf is uitgebreid met Albertine de Haan als assistent trainer en Wouter van Goeverden als kracht- en conditietrainer.

Albertine de Haan: De assistent trainer van het afgelopen seizoen, Marc van Baaden, heeft aangegeven vanwege zijn werkomstandigheden het komend seizoen niet langer voor Coolen Alterno actief te kunnen zijn. Het management bedankt Marc voor zijn waardevolle bijdrage en is zeer content de ontstane vacature met de komst van Albertine de Haan snel te kunnen invullen.

Albertine (38) brengt als assistent trainer/coach veel volleybalervaring mee. In haar actieve loopbaan heeft zij in de eredivisie o.a. gespeeld bij Sovoco, Longa ‘59 en Sliedrecht Sport. Daarnaast heeft ze de nodige internationale ervaring opgedaan in zowel de Champions League als de CEV en Challenge Cup

Kracht en conditietrainer:  Ook de 30 jarige Utrechtenaar Wouter van Goeverden is toegevoegd aan de staf. Wouter heeft in het verleden zelf gevolleybald en heeft meerdere jaren ervaring in de begeleiding van Topdivisieteams volleybal en hoofdklasse hockey.

Zijn werkzaamheden zullen bestaan uit het ontwikkelen en afnemen van diverse sporttesten. Hij zal de individuele trainingsprogramma’s gaan opzetten en deze wekelijks gaan begeleiden. Ook zal hij het team gaan adviseren over voeding rondom inspanningsmomenten.

(Bron persbericht Coolen Alterno. Foto’s idem)