Vizier op volleybal

 

VC Limax en SV Dynamo wisselen van diagonaal.

VoV, 27-05-2023. 6:11 uur. Numidia VC Limax en Draisma Dynamo Apeldoorn hebben hun diagonalen ‘geruild’.  Eerder was al bekend dat Martijn Brilhuis het Apeldoornse zou verlaten en naar Limburg zou gaan, nu werd ook melding gemaakt dat Jack Williams de omgekeerde richting heeft gekozen. Hij verlaat het Limburgse VC Limax om zich in Apeldoorn bij de landskampioen te voegen.

Jack Williams was vorig seizoen een van de topschutters van VC Limax en de Nederlandse Eredivisie. Op de website van Draisma Dynamo is te lezen:

“Afgelopen seizoen is Jack bij ons positief opgevallen vanwege zijn energieke spel en goede statistieken. Hij is een echte teamplayer, een winnaar. We verwachten dat hij goed in onze ploeg past en er het nodige vuur en energie in kan brengen”, verklaart Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo.

Williams zelf is vast voornemens om zich in het shirt van de landskampioen van zijn beste kant te laten zien. “Ik ben heel blij om voor Dynamo te mogen spelen. Iedereen kent de geschiedenis en reputatie van de club. Ik ben er trots op om daar deel van te mogen uitmaken. Ik kijk er naar uit om samen te mogen werken met Redbad Strikwerda en de jongens die dit seizoen zo succesvol waren. Ik hoop dat we op dezelfde voet kunnen verdergaan en komend seizoen samen evenveel moois kunnen bereiken.”

gh @ VoV,  bron Website Draisma Dynamo, foto Wout van Zoeren.