Vizier op volleybal

 

VC WIK D1 haalt maximale uit parkeerkosten

VoV, 11-12-2023. 14:12 uur. Afgelopen zaterdag mochten we het ’s avonds opnemen tegen RVC Libanon dames 1. We konden wel merken dat we in de stad waren, want hier moet je zelfs betalen voor het parkeren om een wedstrijd te kunnen spelen. Nadat Heren 3 & 4 klaar waren met spelen, mochten wij het veld betreden in een ijskoude hal.

We gingen lekker van start. Met een stand van 18-25 en 19-25 werden de eerste twee sets gemakkelijk binnengehaald. Hoe makkelijk het ging in de eerste twee sets, verslapten we in set 3. De eindsprint in set 3 werd net te laat ingezet. Met een 25-21 ging de set naar de Rotterdamse dames. Ook in set 4 waren we niet scherp genoeg en moesten we de setwinst aan Libanon laten: 25-20.

Verliezen in Rotterdam kan natuurlijk niet, dus werd alles op alles gezet om de vijfde binnen te halen. Na een aantal spannende matchpoints, wisten we de vijfde set binnen te slepen bij een 15-17. En zo hebben we 3 punten weten mee te nemen uit Rotterdam en het maximale uit onze parkeerkosten weten te halen.

Aankomende zaterdag staat er een heuse kraker op het programma. Daarover donderdag meer.

gh @ VoV. Verslag van en foto via Mayke den Ouden, VC Wik Dames1.