Vizier op volleybal

 

VC WIK D1 wil van februari een topmaand maken.

VoV, 08-02-2024.  9:38 uur. Februari is nog maar net begonnen, maar voor VC WIK Dames 1 wordt het qua wedstrijden een super maand. Het is tijd voor ‘Super Februari’. Een maand vol topwedstrijden tegen de top 5 van de Derde Divisie. Een maand waarin we een grote slag kunnen slaan.

We begonnen met Spivo uit afgelopen zaterdag. In de thuiswedstrijd wisten wij meer punten te behalen, maar verloren we met 2-3. De dames uit Spijkenisse stonden maar 1 puntje boven ons. Het werd een spannende strijd voor plek 3, waarin VC WIK met een 1-3 zege de eerste winst in deze maand boekte.

De week erna op 10 februari mogen we het in de halve finale van de beker opnemen tegen het reserveteam van Next Volley Dordrecht. In de competitie trokken we net aan het kortste eind met driemaal een setverlies van 23-25. Weten we dit keer wel te pieken en de finale te bereiken?

Op 17 februari staat er een weekendje pauze op de planning, maar niet voor de A jeugd meiden. Zij spelen in Horst de halve finale van de NOJK.

Vervolgens hervatten we onze reeks topwedstrijden op zaterdag 24 februari. Donki Sjot komt dan op bezoek. In de uitwedstrijd wisten 4 punten mee te nemen van de nummer 1. We sluiten de maand af op schrikkeldag. Op deze extra dag van het jaar, mogen wij afreizen naar Brabant. Tegen Tilburg wisten we in de thuiswedstrijd met 3-2 te winnen na een 2-0 achterstand.

Al met al wordt het een topmaand met mooie wedstrijden op het programma. Daarbij kunnen we jullie support goed gebruiken. Zien we jullie op de tribunes?!

gh @ VoV, vooruitblik van Mayke den Ouden , VC WIK Dames 1.