Vizier op volleybal

 

Veel nieuws van Team Eurosped

VoV, 12-03-2020. 4:35 uur. Er is nogal wat nieuws te melden bij Eurosped. Over de wijziging in de technische staf, over de blessures van de speelsters, de veranderingen in de bestuurssamenstelling, en over de hoofdsponsor. En dan wordt er zondag ook nog gevolleybald in Vroomshoop. Tegen VC Sneek.

Update blessures speelsters: Eline Gommans is in oktober 2019 aan de buitenmeniscus geopereerd. Herstel verloopt langzamer dan verwacht maar zij is inmiddels weer beperkt inzetbaar bij wedstrijden.

Charlotte Haar heeft tijdens uitwedstrijd tegen FAST (februari jl.) een spierscheuring in de kuit opgelopen. Liet zich aanvankelijk erger aanzien maar viel uiteindelijk mee. Heeft inmiddels de training hervat en is ook al weer beperkt inzetbaar tijdens de wedstrijden.

Vera Mulder heeft een afgescheurde kruisband. Dit is een zware blessure die veel tijd zal vergen. Vera is in afwachting van een kruisbandoperatie bij OCON. Deze operatie zal plaats vinden als haar spieren in beide benen even sterk zijn. Vera is dus druk bezig met krachttraining om hiervoor te zorgen.

Status update technische staf: Voor het seizoen 2020-2021 zal Eurosped verder gaan met Jan Berendsen als hoofdtrainer en Diane Rademaker als coach/technisch manager. In goed overleg is besloten om het contract met Jeffrey Scharbaai niet te verlengen. Jeffrey neemt volgend seizoen een volley sabbatical om meer tijd te kunnen besteden aan zijn gezin en de ontwikkeling van zijn bedrijf.

Voor volgend seizoen gaan wij op zoek naar verschillende assistent- trainers die hun kennis willen verrijken door één of meerdere dagen per week ondersteuning te verlenen aan de Team Eurosped training onder leiding van Jan Berendsen.

Update hoofdsponsor: Verder is Team Eurosped erg verheugd te kunnen melden dat ook volgend jaar EUROSPED, top in transport, als hoofdsponsor aan het team verbonden zal zijn.

Wijzigingen in bestuur: De afgelopen periode heeft een aantal wijzigingen in de bestuurssamenstelling bij Eurosped plaats gevonden en is men blij dat enkele vacante functies nu ook ingevuld zijn. Per direct ziet het bestuur van Team Eurosped er als volgt uit:

Eric Lamsma – voorzitter (externe contacten)
Ramon Talen – secretaris (tevens contact supportersclub)
Jordy Kamphuis – commercieel (sponsoren, Matchpoint, vervoer en kleding)
Tonny Aten – penningmeester
Marcel Jansink – volleybal (team, staf, scouting, Nevobo)
Kees Smelt – medisch (fysio, kracht, Ocon)
Johan Kuipers – facilitair (speel- en train locatie, woonlocaties, wedstrijddag)

Er lopen nog gesprekken voor de invulling van de vacature voor communicatie-verantwoordelijke. Zodra hierover meer duidelijkheid is, volgt nadere info

Over de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Sneek: Na een zuur verlies afgelopen zaterdag in Borne waar de dames van Apollo 8 de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 naar zich toe wisten te trekken, ligt de focus nu weer op VC Sneek. Om mee te kunnen blijven doen om de bovenste twee plekken zullen onze dames alles uit de kast halen om de volle winst in Vroomshoop te houden.

Dat dit altijd beter gaat met de steun van de supporters van Team Eurosped zal niemand verbazen dus kom met z’n allen naar het Punt zondag 15 maart a.s. De wedstrijd begint om 15.30 uur. Tot zondag!

Entree € 5,00 voor volwassenen € 2,00 voor jeugd tot en met 13 jaar.

gh @ VoV, bron en foto Eurosped.