Veracles DS1 wint overtuigend van PDK

VoV, 12-03-2018. 8:30 uur.   Met klinkende cijfers werden de gasten uit Huizen weer naar huis gestuurd. Veracles wist wat het moest doen, de eerste thuisoverwinning van 2018 boeken. Het publiek was er klaar voor, de meiden waren erop gebrand om te laten zien dat dit nog steeds Dé Groene Hel is. En dat bleek succesvol.

Na een licht twijfelend begin kwam de thuisploeg op stoom. Na een gelijkopgaande eerste deel van de set nam Veracles het voortouw, de eindfase was nog spannend maar verdiend won Veracles de eerste set met 25-22.

De tweede set werd een ware show voor het publiek. Uitblinkers libero Hukema en aanvalster Dijkstra lieten een dusdanig hoog niveau zien dat keurig werd gevolgd door de rest van het team. Met maar liefst 15 punten verschil wint Veracles de tweede set, 25-10! Eindelijk voelde de Struikhal weer eens wat overtuigend winnen is, wat voor de winter zo vaak het geval bleek.

Ook de derde set ging met 25-20 naar de thuisploeg. Een belangrijke overwinning op een tegenstander die de afgelopen tijd bijna alleen maar kon winnen. Publiek bedankt, het was weer geweldig! Hup Groen

gh @ VoV, verslag van Leon Koehorst, IBM Client Innovation Benelux Veracles. Foto studiorl.nl