Verlies De Bevers tegen de koploper

VoV, 12-03-2018. 10:41 uur. We zijn ons nu aan het voorbereiden op de laatste zes  wedstrijden van het seizoen. Als we in de eerste divisie willen blijven moeten we proberen om van elke tegenstander een paar punten af te snoepen, zo ook tegen de Krekkers uit Maria Parochie. Zij staan boven aan met vijf punten los van de nummer twee, de kans is dus groot dat zij volgend seizoen Topdivisie gaan spelen.

Helaas lukte het de dames uit Lemelerveld zaterdag niet om een paar punten mee te nemen, we verloren de wedstrijd met 4-0. Met vlagen speelden we de dames van de Krekkers helemaal zoek, maar konden dit niet omzetten in winst.

De 1ste set begonnen we sterk en konden mooi bij blijven, tot 22-22 zag het er nog goed uit maar door een paar kleine foutjes aan onze zijde verloren we deze set met 25-22.  De 2de set kregen we niet veel kansen. We kwamen achter met 22-15, door een goede opslag beurt van Wieke kwamen we nog drie punten dichter bij, maar het verschil was toen al gemaakt. Deze set verloren we met 25-19.

Over de 3de set kan ik niet zo veel zeggen. De Krekkers lieten zien waarom ze op plek één  staan en ook deze set werd verloren met 25-14.  Dan de 4de set zien te winnen. We merkten aan het begin dat het spelplezier terug kwam, er beter werd gecommuniceerd en het ging weer draaien. Tot 11-10 ging het goed, er slopen een paar persoonlijke foutjes in en dat resulteerde tot 14-11 achterstand. We konden ons weer goed herstellen en wonnen bijna alle lange rally’s. We kwamen voor te staan met 16-17 en konden dit vast houden tot 21-22 maar toen was het gebeurd, we verloren deze set met 25-22.

We kunnen hier in ieder geval weer mee verder als team. Ons spel laat bij toerbeurt prima volleybal zien. Wanneer we dit niveau vast weten te houden kunnen we zaterdag 17 maart voor een verassing zorgen tegen de nummer 2 uit de competitie,  WSV dames 1.

U wordt van harte uitgenodigd om deze wedstrijd te bekijken en de dames aan te moedigen. Het geweld zal om 19.00 uur los barsten op het Heidepark te Lemelerveld.  Zie jullie zaterdag.

gh @ VoV, verslag van Erik Paarhuis, De Bevers dames 1.