Vizier op volleybal

 

Vernieuwd Krekkers D2 zoekt……….scheidsrechter

VoV, 09-07-2024. 5:41 uur. Krekkers dames 2, afgelopen seizoen geëindigd op een nette 6e plaats, komt komend seizoen (hopelijk) weer uit in de 3e divisie. Met een sterk verjongd team (lees: 5 nieuwe speelsters, wat maakt dat de jongste speelster 15, en de oudste speelster 22 jaar is) en een nieuwe staf, hopen ze zichzelf dit jaar te overtreffen. Echter hebben ze hier wel wat voor nodig, namelijk een (toekomstige) scheidsrechter.

Altijd al een groep jongedames uit de brand willen helpen? Dan kan dat nu!

Wij zijn Krekkers dames 2, en onze club is heel hard op zoek naar mensen die VS3 scheidsrechter willen worden. Als VS3 scheidsrechter fluit je volleybalwedstrijden in de promotieklasse en mogelijk 3e divisie. Dit kan bij elke volleybalvereniging die op dit niveau speelt, en deze wedstrijden kun je vaak zelf kiezen. Belangrijk is alleen dat je voor onze club, Krekkers uit Mariaparochie/Harbrinkhoek, op de lijst staat. Natuurlijk wel voor het allerleukste team: dames 2! Wil jij onze scheids worden?

Op dit moment is de VS3 opleiding vol, dus je komt voor ons op een wachtlijst te staan. De VS3 opleiding kent een persoonlijk leertraject, dus de opleiding wordt helemaal op jou afgestemd

Voor meer informatie:

https://www.nevobo.nl/kenniscentrum/opleiding-volleybalscheidsrechter-3-vs3/).

Mocht je wedstrijden voor ons gaan fluiten, krijg je naast de vergoeding (€10,-) en de reiskostenvergoeding van de Nevobo, ook een vergoeding vanuit Krekkers ( €25,-).

Wát zeg je? Je twijfelt nog? Nergens voor nodig! Naast onze eeuwige dankbaarheid en positie als dames 2-erelid, word je uitgenodigd voor één van onze legendarische teamfeesten. En natuurlijk ben je ook welkom bij al onze wedstrijden. Help jij ons uit de brand? Stuur dan voor 1 augustus een berichtje naar +316 15 20 37 22!

gh @ VoV, oproep van Fleur Zomer namens Krekkers dames 2.