Video met hoogtepunten uit VC Zwolle vs. VC Sneek.

VoV, 27-02-2024. 6:13 uur. Op de zondagmiddag werd er in Landstede Sportcentrum gespeeld tussen VC Zwolle en VC Sneek. De wedstrijd begon goed voor Zwolle (5-1), maar al snel wist Sneek de rollen om te draaien en won zo de eerste set met 19-25.

In de 2e set zette Sneek door. Aan de kant van Zwolle lag de foutenlast hoog, waardoor de thuisploeg al snel tegen een 5 punten achterstand aankeek. Hoewel Zwolle een paar keer zich terug leek te vechten in de set, werd er steeds op beslissende momenten niet gescoord en dus ging ook de tweede set naar Sneek.

Kwam er dan toch nog een kanteling in de wedstrijd? Via een lange spannende 3e set die door de thuisploeg werd gewonnen (29-27) was er weer even hoop. En ook in de 4e set kon Zwolle op voorsprong komen. Maar bij een stand van 8-8 nam Sneek het heft weer in eigen handen. De ploeg bleef vooral goed serveren en blokkeren en sloot de set af met ruime cijfers (16-25). Eindstand 1-3.

De samenvatting met hoogtepunten van dit duel staat onder DEZE LINK.