Vizier op volleybal

 

VITEQ bekrachtigt samenwerking met Set-Up

VoV, 06-12-2018. 6:30 uur.  Met veel enthousiasme heeft William Segerink namens VITEQ, en Michel Luft namens Springendal Set-Up ’65, en onder toeziend en goedkeurende ogen van enkele speelsters een samenwerkingsovereenkomst getekend. VITEQ gaat de mentale weerbaarheid van de staf en de speelsters van Dames 1 trainen. VITEQ werkt al sinds het begin van de competitie samen met de staf en speelsters. Springendal Set-Up ’65 en VITEQ zijn verheugd met de goede respons van zowel speelsters als staf, waardoor deze 3-jarige samenwerking tot stand is gekomen.

Doelstelling van VITEQ is om via persoonlijke en teamontwikkeling de staf en speelsters naar een hoger niveau te brengen. Het gezamenlijk doel is binnen 3 jaar nationale prijzen pakken!!

Wie is VITEQ? Wij zijn creators of motivation. De mensen achter VITEQ zijn William Segerink en Marcel Benneker.

Beide met vracht aan ervaring op het gebied van human resourcetraining én outdoor. VITEQ is gevestigd op het Outdoor Challenge Park in een mooi natuurgebied op het Hulsbeek bij Oldenzaal en dat biedt veel mogelijkheden. Het is een plek die uitdaagt en mensen daadwerkelijk in beweging brengt.

Voor je binnenste ga je bij VITEQ naar buiten:  De ervaring leert dat een natuurlijke buitenomgeving stimuleert om open te staan voor verandering. Daarnaast creëren we een veilige omgeving waarbinnen we mensen triggeren uit hun comfortzone te stappen. We laten onze deelnemers op die manier zien wat ze van binnenuit motiveert. Voor veel mensen is het een intense ervaring hun echte sterktes te ontdekken en gewaar te worden wat ze kunnen doen om meer rendement uit zichzelf en hun leven te halen. Waarmaken wie je bent, daar draait het om.

Empathie als fundament voor onze aanpak:  Empathie is de kunde of vaardigheid om je in te leven in de gevoelens van anderen. Daardoor kun je emoties van anderen beter begrijpen en verbetert de communicatie met je medemens.  Zonder empathie praat je langs elkaar heen of ontstaan er meningsverschillen. Empathie steunt ook op het goed ‘lezen’ of verstaan van verbale en non-verbale communicatieboodschappen van anderen.  Onze trainingen zijn gebaseerd op empathisch vermogen. De trainers zijn sterk op dat gebied en we leren onze deelnemers – waar nodig – hoe ze deze vaardigheid kunnen verdiepen.

gh @ VoV. Bron en foto persbericht Springendal Set-Up ’65.