Vizier op volleybal

 

VoCASA D1 wint tegen de nummer 2

VoV, 29-11-2022. 12:32 uur. Er stond een spannende wedstrijd op de planning afgelopen zaterdag; 25 november. Wij speelden tegen de nummer 2 van de competitie, namelijk Ledûb! Met een uitgewerkt plan en na veel gericht oefenen tijdens de trainingen, stonden we goed voorbereid op ons vertrouwde paarse veld.

We begonnen sterk en vol goede moed aan de eerste set. Aan het begin gingen we erg gelijk op tot een stand van 12-11. Maar door een service serie van Susan hadden we hierna een voorsprong van 16-11. Wij behielden de voorsprong en we wonnen de set met 25-20.

Ook de tweede set begonnen we erg gelijk op. Helaas hadden wij de voorsprong dit keer niet gepakt. We zakten juist weg en maakten veel eigen foutjes. Ledûb werd luider en enthousiaster en begon beter te spelen. Deze set verloren wij met 20-25.

Gelukkig hebben we ons heel goed herpakt in de derde set. We maakten een stuk minder eigen foutjes en maakten vooral veel meer mooie punten! Tijdens deze wedstrijd is een duidelijk patroon te zien, want ook in de derde en vierde set waren we aan het begin erg aan elkaar gewaagd. Zo wonnen we de derde set met een stand van 25-18. En de vierde set met een stand van 25-23. Hiermee hebben wij dus de wedstrijd gewonnen met 3-1!

Nog even een kleine shoutout naar de “MVPietjes” van deze wedstrijd: Yvette, die met een abnormale reactiesnelheid onder elke bal dook. Sanne, die bijna elke aanval wist te scoren. En als laatste Susan, met een service die niet te houden was! 💜

Volgende week hebben we geen wedstrijd, maar die week erop (10 december) gaan we naar Sint Anthonis om tegen de nummer 1, SOMAS/Activia, te spelen! Genoeg voorbereidingstijd voor zo’n uitdagende wedstrijd! 💪🏼💜

gh @ VoV, verslag van en foto via Lotte van Hal, VoCASA Dames1.