Vizier op volleybal

 

Volley Tilburg wint inhaalduel van VCV

VoV, 13-04-2018. 6:07 uur. Twee teams moesten nog een wedstrijd inhalen om qua aantal op gelijke hoogte met de overige ploegen te komen. Er stond bij Volley Tilburg vs MKB Accountants / VCV echter niets meer op het spel, uitsluitend positieverbetering en  uiteraard  voor VCV de wil om het beter te doen dan in de thuiswedstrijd, toen met 0-3 verloren werd.

Dat lukte, dit keer kregen ze één setje mee, de derde eindigde in 23-25. Maar in de andere drie was Volley Tilburg de bovenliggende partij met 25-22 en twee keer 25-19. Hetgeen dus 3-1 winst betekende voor de Tilburgers, die door deze driepunter CAS-CRM op de ranglijst voorbij gaan. Zij zijn de koploper van het rechter rijtje geworden.

Morgen hebben de Tilburgers de verre reis naar het hoge noorden te maken voor hun duel tegen DIO Bedum, VCV gaat op bezoek bij Compaen, dat nog volop in de handhavingstrijd  met Cito en Olhaco is verwikkeld.  Overigens is VCV gestopt met de pogingen om de Eredivisie licentie van Vallei Volleybal Prins over te nemen.  Zij komen dus ook volgend seizoen in de Topdivisie uit.

De stand in het rechter rijtje na gisteren is: Volley Tilburg 30, CAS-CRM 29, VCV 26, Cito 19, Compaen 19 en Olhaco 15.

gh @ Vizier op Volleybal.