Vizier op volleybal

 

Voltena D1 kreeg het gaatje niet gedicht

VoV, 11-02-2019. 5:37 uur.  Op het programma voor de meiden van IMS/Voltena stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Dros-Alterno dames 2. Na een goede voorbereidingstraining in de thuisbasis de Crosser werd de reis gemaakt naar Apeldoorn.

Daar aangetreden merkten niet alleen de speelsters maar ook het Werkendamse publiek dat het plafond toch wel enkele (centi-)meters lager is dan normaliter. De strijdlust, meegenomen uit een sterke voorbereidingsweek, steeg letterlijk en figuurlijk boven het plafond uit!  Hierdoor kwam IMS/Voltena met moeite uit de startblokken. De vertwijfeling sloeg toe waardoor alle goede ballen, plannen en ideeën net de andere kant op vielen. Hierdoor lukte het gedurende de eerste twee sets niet om het gat te dichten.

Dit was niet waar het Werkendamse team voor is gekomen, dus in de derde set wordt alles op alles gezet om alsnog terug te komen. Het lijkt te lukken, maar op het laatst komen de Werkendamsen toch net tekort, ook de derde set gaat, met 26-24, naar het thuisteam. Het blijkt niet de zaterdag voor IMS/Voltena te zijn.

De meiden van IMS/Voltena kunnen zich nogmaals herpakken in Apeldoorn, echter niet tegen Dros-Alterno, maar wel tegen SV Dynamo. Inderdaad, niet één maar twee teams in de topdivisie uit deze stad die bij ons bekend is omdat je ze altijd even kunt bellen.

Dat is dus een mooie gelegenheid om van de zes punten nog drie punten mee te nemen!

Maar eerst ligt de focus op volgende week zaterdag, tegen Prima Donna Kaas. Daar heeft IMS/Voltena nog en appeltje mee te schillen, een eitje mee te pellen of een nootje mee te kraken!

Het is in ieder geval duidelijk, de strijdlust zit er alweer in en deze mogen de meiden van IMS/Voltena op 16 februari om 19:00 uur in hun thuishal De Crosser laten zien!

gh @ VoV, verslag door Maxime van Ass. Foto IMS / Voltena Dames 1.