Vizier op volleybal

 

Vovem ‘90 verliest van concurrent

VoV, 04-12-2017. 15:57 uur. Het zou een mooie wedstrijd moeten worden: Netivity / SVI vs Vovem ’90 op zaterdagmiddag 2 december in Zwolle. De teams stonden op de plaatsen 3 en 2 en waren beiden gebrand op goed resultaat. Helaas hebben wij op geen enkel moment structureel stabiel spel laten zien. De hele wedstrijd was een gevecht tegen onszelf en daarvan maakte SVI dankbaar gebruik en won met 4-0.

De thuisploeg speelde stabiel, verslapte niet in de passsing en verdediging, scoorde gemakkelijk en na toch nog een spannend einde in de eerste set konden wij daarna niet meer een grote vuist maken. SVI hield “het doel schoon” om in voetbaltermen te spreken. Wel complimenteer ik mijn team met de strijdlust tot het einde. De klassering tussen beide teams is nu omgedraaid.

Er is in ieder geval ook opluchting. We hebben nu tenminste die slechtste wedstrijd van het seizoen gehad. De aankomende weken tot het kerstreces zetten we de neuzen weer in de goede richting en gaan we stevig aan de bak.

Zaterdag een thuiswedstrijd tegen Ruutvoorn Genemuiden. Deze ploeg staat strak onderaan, maar wij onderschatten niets en niemand.

gh @ VoV, verslag van Wim Bijsterbosch, coach Vovem’90 D1. Foto Vovem’90