Vizier op volleybal

 

Webton heeft er weer ontzettend veel zin in!

VoV, 25-09-2020. 17:06 uur. Zaterdag aanstaande staat er namelijk weer een partij volleybal op het programma. Na een goed herstel, met een proteïnerijke maaltijd kort na de 5-setter van afgelopen weekend, vroeg naar bed en vooral niet te lang blijven hangen in de kantine, werd er op maandag weer begonnen aan de voorbereidingen voor de komende wedstijd.

Ditmaal mogen de mannen uit Twente aantreden tegen de eerste herenselectie van EVV uit Elburg. EVV is een nieuwkomer in de topdivisie en, buiten een oefentoernooi in de voorbereiding, een nog vrij onbekende tegenstander voor Webton. Om te voorkomen dat wij onbeslagen ten ijs komen, is er vast wat onderzoek gedaan naar de Elburgers.

Wikipedia leert ons dat Elburg, een Hanzestad, een vestingstad in Gelderland is. Het stratenplan is nagenoeg recht, en een aantal oude huizen heeft er zogenoemde keitjesstoepen. Niet te verwarren met Keistad, die wedstrijd duurt nog even. Sport en cultuur worden in Elburg bedreven in multifunctioneel centrum ’t Huiken, ook wel Kulturhus genoemd. Oh, en de landelijke sinterklaasintocht van 1990 vond plaats in Elburg, weet u dat ook weer!

Inschrijven als toeschouwer voor het spektakel van zaterdag 26 september om 19.30 in ’t Huiken gaat volledig online, via de website van EVV-Elburg. Ondanks dat het uitpubliek helaas niet welkom is, kijken wij er vast naar uit!

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Elburg_(stad)

gh @ VoV, Voorbeschouwing door Sybe Tabak, Webton Hengelo. Foto Jan van den Noort.