Vizier op volleybal

 

Wim Bijsterbosch stopt bij Vovem ’90

VoV, 12-02-2020. 5:10 uur. Na 4½ succesvolle jaren komt er na dit seizoen een einde aan de samenwerking tussen trainer Wim Bijsterbosch en Vovem ’90 dames 1 uit Emmeloord.

In januari 2016 nam Wim de trainerstaken bij Vovem ’90 (dames 1) over. In de jaren die volgden ging het niveau van speelsters en van het team en het spelplezier verder omhoog. Afgelopen seizoen werd net promotie naar de 2e divisie gemist.

Afgelopen zomer heeft de selectie van Vovem ’90 dames 1 een flinke verjonging ondergaan. Ook door langdurige blessures en het inpassen van jongere speelsters blijven de resultaten nu iets achter.

De ambitieuze Wim heeft inmiddels contact gehad met een nieuwe vereniging. Hij krijgt daarbij de mogelijkheid om zijn uren in het begeleidings- en trainersvak fors uit te breiden. Deze nieuwe taken passen prima binnen de doelstellingen van zijn eigen bedrijf.

Het bestuur van Vovem ’90 en de speelsters van dames 1 zullen Wim missen als trainer/coach, maar zeker ook als mens. In april zal op gepaste wijze afscheid genomen worden van hem. Het bestuur van Vovem ’90 zal in gesprek gaan met het team om een goede opvolger van Wim te zoeken.

gh @ VoV, bron en foto persbericht Vovem ’90.